MARMERMOOD 20190408 7780

Marmermood - design marmeren tafels

Marmermood is een uniek bedrijf dat op een ambachtelijke wijze marmeren tafels produceert voor liefhebbers van puur design. Bent u op zoek naar een salontafel, bijzettafel, eettafel, sideboard, laptoptafel of banktafel, gemaakt van een pure schoonheid uit de natuur? Kies dan voor een marmeren ontwerp van Marmermood. Al onze tafels zijn stijlvol uitgevoerd en van een sterke kwaliteit. Ieder ontwerp is uniek en wordt uit voorraad geleverd. Heeft u speciale wensen voor een bijzondere marmeren tafel? Wij staan graag voor u klaar om uw wensen te bespreken.

Uniek design in puur marmer

Houdt u van unieke design meubels? Dan is een marmeren tafel een ideale manier om uw huis stijlvol in te richten. Een marmeren tafelblad ziet er door haar zachte aders en lijnen bijzonder uit. Met een elegante marmeren tafel maakt u uw woondromen waar en voegt u waarde toe aan uw interieur. Al onze marmeren eettafels en salontafels passen bij iedere stijl en elke soort inrichting. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder in hun uiterlijk en prettig in gebruik.

MARMERMOOD 20190409 8159

 

Een marmeren tafel: stijlvol en elegant

Een eettafel neemt vaak een centrale plaats in huis en wordt veelvuldig gebruikt. Meestal is het een middelpunt van gezelligheid en fijne momenten. Laat u ook inspireren door de schoonheid
van puur natuurlijk marmer. Onze marmeren tafels onderscheiden zich door hun uiterlijk en kunnen door de diverse soorten marmer in een divers kleurenpallet geleverd worden. Door de bijzondere kleuren en variaties in afwerking heeft u de mogelijkheid een prachtige en zeer betaalbare tafel te laten realiseren.


De vele mogelijkheden van marmeren tafels


De tafels van Marmermood zijn leverbaar in veel verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. U kunt een marmeren tafel bestellen in de kleur zwart, wit, groen en bruin. Wij ontwerpen onze marmeren designtafels zelf en laten ze vervolgens produceren. Daardoor werken we voornamelijk met een voorraad van vaste maten. Natuurlijk leveren we ook op maat. Neem daarvoor contact met ons op.