Wilt u graag een bijzondere design tafel bestellen voor uw interieur en twijfelt u nog over het aanschaffen van een marmeren tafel? Dan vertellen wij u graag over de vele voordelen van een marmeren designtafel. Marmer is een prachtig natuurproduct met een geheel eigen sfeer. Het heeft een bijzondere lichtval en de aders in het tafelblad geven altijd bijzondere tekeningen. Daardoor is een marmeren tafel altijd een uniek product dat een bijzondere stijl aan uw interieur geeft. Bovendien ontstaat door de uitstraling een warme atmosfeer in uw woning.

Tijdloos design voor ieder interieur

MARMERMOOD 20190408 7805 Of u nu een salontafel zoekt, een eettafel of een andere tafel, hij neemt vaak een centrale plek in in uw huis en wordt veelvuldig gebruikt. Omdat een tafel vaak het middelpunt is van fijne momenten en een gezellige sfeer is een mooi uiterlijk ook van belang. Met een marmeren tafel haalt u een uniek meubelstuk in huis met een natuurlijke uitstraling. Een marmeren tafel is elegant, heeft een luxe uitstraling en biedt een bijzonder comfort. Dat geeft extra waarde aan uw interieur, maar ook veel extra sfeer!

De unieke marmeren tafels van Marmermood

Een marmeren tafel is van zichzelf al bijzonder en uniek, maar een tafel van Marmermood biedt u vele extra’s waardoor u een heel bijzonder product in huis haalt. Onze vakmensen bieden u ontwerpen aan van tijdloze marmeren tafels met een prachtig stalen frame. Uw marmeren tafelblad kan worden geleverd in de natuurkleuren zwart, wit, bruin en groen. Het fraaie onderstel kunt u laten vervaardigen in de kleuren zwart, wit, antraciet en goud. Natuurlijk kunt u rekenen op strakke lijnen en een tijdloos design.

Op maat gemaakte marmeren tafels

MARMERMOOD 20190409 8269 Bent u op zoek naar een tafel die dient te voldoen aan speciale wensen of behoeften op het gebied van lengte, breedte of hoogte? Wilt u graag een speciale tafel laten ontwerpen met een prachtig marmeren blad in een afwijkende maat? Ook dat is mogelijk bij Marmermood. Hoewel wij een groot deel van onze tafels op voorraad hebben werken wij ook graag geheel op maat. Zo ontwerpen we voor vele klanten een uniek product in de gewenste stijl en maat.

Waarom kiezen voor Marmermood?

Interieur stylisten zijn dol op marmer en dat is niet voor niets. Marmer staat garant voor uniek materiaal met een bijzondere uitstraling. Bent u op zoek naar een bijzondere design tafel, kies dan voor een marmeren tafel van Marmermood. In combinatie met onze tijdloze ontwerpen haalt ualtijd een fantastisch product in huis!

Bekijk nu snel onze producten

MARMERMOOD 20190409 9035